Κράτηση Τώρα
Αναζήτηση

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων: Ατομική επιχείρηση «ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» με το διακριτικό τίτλο «CASA DI FIORI SUITES ANDROS»
Διεύθυνση: Επαρχιακή Οδός Χώρα Άνδρου- Γαυρίου, Θέση Άγιος Σπυρίδωνας, Χώρα Άνδρου
Email: info@casadifioriandros.com
Τηλέφωνο: 22820 22 026

Στο «CASA DI FIORI SUITES ANDROS» σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επεξεργαζόμαστε και διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασίας Δεδομένων ((ΕΕ) 2016/679).

Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική απορρήτου προσεκτικά. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή μας γνωστοποιείτε προσωπικές σας πληροφορίες, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν διαφωνείτε παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση των υπηρεσιών μας και από την αποστολή σε εμάς πληροφοριών.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου μπορεί να τροποποιηθεί, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα, προκειμένου να ενημερώνεστε για αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου.

 

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όταν πλοηγήστε στην ιστοσελίδα μας, δεν ζητάμε προσωπικά δεδομένα από τους επισκέπτες. Παρόλα αυτά, μπορεί να συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες με τη χρήση cookies. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική για τα cookies για περισσότερες πληροφορίες.
Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε πληροφορίες για εσάς, που μας παρέχετε οικειοθελώς, όταν πραγματοποιείτε μια κράτηση, όταν μας στέλνετε επιστολή, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή με προσωπική επαφή, όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο μας ή στους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επίσης, λαμβάνουμε προσωπικά σας δεδομένα από ταξιδιωτικούς πράκτορες, υπηρεσίες κρατήσεων, μηχανές κρατήσεων και άλλες ιστοσελίδες ή πλατφόρμες, που χρησιμοποιείτε για να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας, οι οποίοι θα θεωρούνται ως εκτελούντες την επεξεργασία για τους σκοπούς της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων.

 

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Συλλέγουμε και εν γένει επεξεργαζόμαστε στοιχεία, όπως:

- Ονοματεπώνυμο, φύλο, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, τόπο και ημερομηνία γέννησης, ιθαγένεια.
- Πληροφορίες για τη διαμονή σας, όπως ημερομηνίες, ώρα άφιξης και αναχώρησης, προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε επιλέξει και προτιμήσεις σας
- Αριθμό διαβατηρίου και θεώρησης εισόδου, εάν απαιτούνται
- Πληροφορίες πληρωμής, και σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τα στοιχεία της τελευταίας. Η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή που έχετε ζητήσει. Με την πληρωμή για τη διαμονή σας και την αναχώρησή σας από το δωμάτιο, τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας θα διαγράφονται.
- Πληροφορίες για τους συνταξιδιώτες σας
- Πληροφορίες για αλλεργίες, διατροφικές επιλογές, καθώς και ειδικές παροχές (που μπορεί παραδείγματος χάριν, να σχετίζονται με κάποια αναπηρία), τις οποίες πληροφορίες μας παρέχετε
- Αξιολογήσεις και κριτικές που κάνετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
- Πληροφορίες που λαμβάνουμε για εσάς από τρίτα μέρη, μέσω των οποίων πραγματοποιήσατε την κράτησή σας

 

ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, (πχ. Φυλετική ή εθνική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκεία, ιατρικό ιστορικό, ποινικές καταδίκες κλπ.).
Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ιατρικές ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες που μας παρέχετε για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας. Τέτοιες πληροφορίες θα γνωστοποιούνται σε τρίτα μέρη, μόνο για τον σκοπό της παροχής σε εσάς των υπηρεσιών που ζητήσατε. Σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς

 

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να:
- Πραγματοποιήσετε την κράτηση και τις πληρωμές σας, να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητήσατε, και να τηρούμε γενικό αρχείο (νομική βάση εκτέλεσης της σύμβασης και νομίμων συμφερόντων)
- Να επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την κράτησή σας (νομική βάση εκτέλεσης της σύμβασης)
- Να προσφέρουμε ασφάλεια στους επισκέπτες μας (νομική βάση νομίμων συμφερόντων)
- Να επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις προσφορές μας (νομική βάση συναίνεσης ή νομίμων συμφερόντων)
- Να ανταποκρινόμαστε στις νομικές και φορολογικές μας υποχρεώσεις και στη διεκδίκηση των αμοιβών μας ή σε περίπτωση αντιδικίας (νομική βάση εκπλήρωσης νομικών υποχρεώσεων)
Για κάθε άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, θα ενημερώνεστε κατά το χρόνο της συλλογής αυτών.

 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Θα διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν. Ο χρόνος αυτός μπορεί να παραταθεί, αν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ή εάν η παράταση είναι απαραίτητη για να ανταποκριθούμε στις φορολογικές ή νομικές μας υποχρεώσεις ή σε περίπτωση δικαστικής ή εξώδικης αντιδικίας.

 

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Δεν θα πουλήσουμε, ούτε με άλλο τρόπο θα αποκαλύψουμε ή μοιραστούμε προσωπικά σας δεδομένα, που συλλέγουμε για εσάς, πλην των περιπτώσεων που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
Τα δεδομένα σας μπορεί να διαβιβαστούν σε παρόχους υπηρεσιών, υπηρεσίες κρατήσεων, μηχανές κρατήσεων, ταξιδιωτικούς πράκτορες και στο προσωπικό μας, με σκοπό την παροχή σε εσάς των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει.

Επίσης, μπορεί να διαβιβάσουμε δεδομένα σε συμβούλους (πχ. δικηγόρους, λογιστές) χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες marketing, διαφήμισης, υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βελτιστοποίησης και φιλοξενίας ιστοσελίδων, υπηρεσίες ελέγχου πληρωμών, τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τις υπηρεσίες Προστασίας του Καταναλωτή και υπηρεσίες αποφυγής ηλεκτρονικής απάτης, για περιπτώσεις κακόβουλης χρήσης.

Οι εκτελούντες την επεξεργασία και τα τρίτα μέρη, επιλέγονται κάθε φορά με προσοχή, ελέγχονται από εμάς και δεσμεύονται συμβατικά να σέβονται τα προσωπικά σας δεδομένα. Δεν μπορούν να επεξεργάζονται δεδομένα με άλλο τρόπο ή για κανένα άλλο σκοπό.

Σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων για την κράτησή σας είτε από εσάς είτε από τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της κράτησής σας, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε κάποια στοιχεία της κράτησης με τον πάροχο της υπηρεσίας πληρωμής και το εκάστοτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προκειμένου να διαχειριστεί την επιστροφή χρημάτων. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστούμε πληροφορίες με το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, εάν είναι απαραίτητο για σκοπούς πρόληψης και εντοπισμού απάτης.

Μπορεί να κοινοποιήσουμε δεδομένα για εσάς, σε οποιονδήποτε φορέα επιβολής του νόμου, οποιαδήποτε ρυθμιστική, κρατική αρχική, οποιοδήποτε δικαστήριο ή άλλο τρίτο μέρος, εφόσον η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη (i) με βάση τον νόμο ή τον κανονισμό, (ii) για την άσκηση, τη θεμελίωση ή την υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας ή (iii) για την προστασία των συμφερόντων μας ή των συμφερόντων οποιουδήποτε άλλου προσώπου.

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε δεδομένα, όταν χρειάζεται προκειμένου να ερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να λάβουμε μέτρα εν όψει παράνομων δραστηριοτήτων ή δραστηριοτήτων που υποπτευόμαστε ότι είναι παράνομες, καθώς και για να προστατεύσουμε και υπερασπίσουμε τα δικαιώματα, την περιουσία ή την ασφάλεια της εταιρείας μας ή αυτής της ιστοσελίδας, των πελατών μας ή άλλων.

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας, να διαβιβάσουμε πληροφορίες σας, σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του συνόλου ή μέρους της επιχείρησης ή των περιουσιακών της στοιχείων, σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο.

Ενδεχομένως να διαβιβάσουμε προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΟΧ, για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

NEWSLETTER

Μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, μέσω της σχετικής φόρμας ή επικοινωνώντας μαζί μας. Εάν έχετε γραφτεί στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα σας στέλνουμε ηλεκτρονικά μηνύματα για νέα και προσφορές μας. Επίσης, σε περίπτωση που είχατε πραγματοποιήσει κράτηση σε εμάς, θα μπορούμε να σας στέλνουμε ενημερωτικό δελτίο με προσφορές για συναφείς υπηρεσίες ή για παρόμοιους διαφημιστικούς σκοπούς.
Μπορείτε πάντα να διαγραφείτε από το ενημερωτικό μας δελτίο, και να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, στέλνοντας μας μήνυμα στο info@casadifioriandros.com .

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, σχεδιασμένα για την προστασία των δεδομένων σας, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Επιδιώκουμε οι φορείς παροχής υπηρεσιών και το προσωπικό μας, να ασκούν κάθε δυνατή προσπάθεια για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων.
Όσον αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, χρησιμοποιούμε σύγχρονα συστήματα ασφαλείας. Όμως, κανένα σύστημα ασφαλείας ή σύστημα διαβίβασης στοιχείων μέσω διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Για το λόγο αυτό, σας ενθαρρύνουμε να αποφεύγετε την αποστολή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος προς εμάς.
Σε περίπτωση παραβίασης, θα ενημερώσουμε άμεσα εσάς, καθώς και την αρμόδια εποπτική αρχή.

 

ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Έχετε δικαίωμα Πρόσβασης στο Προσωπικά Δεδομένα σας, Διόρθωσης, Περιορισμού της επεξεργασίας, Διαγραφής, Φορητότητας και Εναντίωσης στην επεξεργασία.
Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα εγγράφως, στην ταχυδρομική διεύθυνση «Επαρχιακή Οδός Χώρα Άνδρου- Γαυρίου, Θέση Άγιος Σπυρίδωνας, Χώρα Άνδρου» ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@casadifioriandros.com .

Επίσης, έχετε το δικαίωμα της καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εγγράφως (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) ή ηλεκτρονικά (www.dpa.gr )